Retete gratar
INGREDIENTE
• 800g branza telemea (nu prea apoasa si moale)
• 1 ceapa
• 2 ardei grasi
• doua rosii
• 100g masline
• 2 linguri de suc de lamaie
• piper
• 1 catel de usturoi
• 2 ramurele de cimbru
MOD DE PREPARARE
• Taiati branza in 4 bucati mari si puneti-o pe fiecare in parte pe un dreptunghi de folie de aluminiu.
• Curatati si spalati ceapa, taiati-o in ineluse. Curatati ardeii si taiati-i si pe ei in felioare subtiri. Spalati rosiile si taiati-le transversal.
• Asezati legumele peste bucatile de branza, impreuna cu maslinele curatate de samburi. Amestecati sucul de lamaie cu piperul si undelemnul. Stropiti branza cu marinata astfel obtinuta.
• Infasurati bine fiecare bucata de branza intr-o folie de aluminiu, apoi puneti-le pe gratarul incins (10-15 minute la foc foarte mic) sau bagati-le pe o tava la cuptor, la treapta cea mai mica.
Indicatie:Se servesc presarate cu cimbru.
Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!
Daca ai pune si o poza, ar fi excelent :)
RăspundețiȘtergere