Reteta cotlete porc
INGREDIENTE
Pentru 4 persoane:
• 1kg cotlete de porc
• 800g cartofi
• 400g sfecla rosie (cubulete sau fasii) din conserva (borcane de muraturi) sau fiarta si preparata in casa, cu otet si ulei
• grasime pentru vasul de copt
Pentru sos:
• 600g smantana
• 2 mere
• 2 cepe
• sare
• piper
• 4 linguri de alune pisate
MOD DE PREPARARE
• Se unge un vas de yena cu unt. Se aseaza in el cotletele de porc taiate felii subtiri, cartofii curatati si taiati in felii subtiri, sfecla rosie stoarsa bine de sucul ei.
• Separat, se amesteca smantana cu ceapa tocata marunt si marul curatat de coaja si ras. Se sareaza, se pipereaza, se toarna peste cotlete, cartofi si sfecla.
• Se presara deasupra alunele pisate si se baga in cuptorul incins timp de 45-50 de minute.
Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu