duminică, 13 mai 2012

Sufleu de portocale si grapefruit

Reteta sufleu fructe

INGREDIENTE
• 3 portocale
• 2 grapefruit
• 2 galbenusuri de ou
• 3 linguri de smantana
• 1 lingura de zahar
• 1 pachetel de zahar vanilat
• 4 linguri zahar tos
• 2 linguri vodca
• 2 lingurite scortisoara
• 1 fir de menta (sau menta uscata faramitata)

MOD DE PREPARARE
• Cu ajutorul unui cutit bine ascutit, cojiti portocalele si grapefruiturile, scotandu-le si camasa alba. Desfaceti-le in felii si puneti-le intr-un vas de yena, alternand portocalele cu grapefruiturile.
• Bateti smantana cu galbenusurile de ou, zaharul si vodca. Repartizati amestecul peste fructe. • Pudrati deasupra 4 lingurite de zahar tos si 4 lingurite de scortisoara pisata. Bagati vasul la cuptor si lasati compozitia sa se gratineze.
• Decorati cu frunza de menta (sau presarati menta foarte bine pisata si crenguta).


Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania