Reteta fasir
INGREDIENTE
Pentru 4 persoane:
• 500g carne tocata (vita, porc)
• 2 cepe
• 2 felii miez de franzela
• 100ml lapte
• 1 legatura patrunjel
• 2 oua
• 2 cartofi fierti
• 1 morcov crud
• 2 linguri pesmet
• 50ml ulei
• 25g mustar
• 25g gem de macese
• sare
• piper
MOD DE PREPARARE
• Carnea se trece prin masina de tocat impreuna cu ceapa coapta in foi si curatata si cu miezul de paine inmuiat in lapte.
• Se adauga verdeata tocata marunt, cartofii, dati pe razatoarea fina, morcovul ras si ouale crude. Se potriveste de sare si piper si se amesteca bine.
• Se adauga o lingura de pesmet, apoi se pune compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Se coace in cuptor la foc potrivit, sa patrunda bine.
• Dupa gust, inainte de a se coace, se poate unge pe deasupra cu un amestec din gem de macese si mustar, frecat cu putin ulei.
Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!
N-am papat niciodata asa ceva, dar o sa incerc.
RăspundețiȘtergere