duminică, 20 mai 2012

Macaroane cu branza de vaci si sunca

Reteta macaroane

INGREDIENTE
Pentru 4 persoane:
• 400g macaroane scurte
• sare (dupa gust)
• 4 linguri smantana
• 250g branza de vaci
• 4 galbenusuri
• 200g sunca fiarta (un mezel preferat)
• piper
• 1 legatura ceapa verde

MOD DE PREPARARE
• Se fierb macaroanele in apa cu sare. Se strecoara, se lasa sa se scurga si se amesteca cu smantana.
• Separat, se amesteca branza de vaci cu galbenusurile si sunca taiata subtire, si se adauga peste macaroanele fierbinti.
• Se sareaza, se pipereaza, se presara deasupra ceapa verde taiata inele subtiri.


Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania