sâmbătă, 19 mai 2012

Rulou de pui „Valea Dornelor”

Reteta pui

INGREDIENTE
Pentru 4 persoane:
• 2 bucati piept de pui
• 3 oua
• 100g faina
• 100g pesmet
• 100g alune decojite
• 100g unt
• 150ml ulei
• 100g portocale
• sare
• piper

MOD DE PREPARARE
• Pieptul se portioneaza in 4 bucati care se bat ca pentru snitele, se presara cu sare si piper, se ruleaza punand inauntru cate 25g unt frecat cu putina sare, zeama de portocale si piper macinat.
• Rulourile obtinute se trec prin faina, ou batut si pesmet amestecat cu alune macinate, operatie ce se repeta inca o data; se prajesc in ulei intorcandu-se pe toate partile.
• Preparatul se poate servi cu sos de smantana, curry, decorat cu portocale sau cu garnitura de pilaf de orez si sos de ciuperci.

Indicatie: Se servesc calde.


Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania