duminică, 13 septembrie 2009

Oua tari in sos grecesc

Retete culinare

INGREDIENTE

• 14 oua
• 50 ml ulei
• 2-3 linguri de apa
• 1/2 lingurita sare
• un virf de cutit cu piper
• 15 ml lamiie

MOD DE PREPARARE

• Ouale fierte tari sau cleioase, se taie in sferturi si se aseaza cu galbenisul in sus. Uleiul, apa, sarea si lamiia se amesteca cu acest sos se stropesc bine ouale cit sunt calde.
• Ouale se pot stropi si cu mujdei preparat din 2-3 catei de usturoi, presarati cu 1/2 linguri cu apa, o lingura de zeama de lamiie, 2 linguri de ulei si un virf de cutit de piper.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania