Retete culinare
INGREDIENTE
• zarzavatul fiert in supa de mai jos
• o bucata de carne tot din supa de mai jos (de preferat pieptul)
• 2-3 castraveti acri
• sare
• piper
• patrunjel verde tocat pentru salata si frunzulite pentru ornat
• 2-3 oua fierte tari
• 100 g de mazare din conserva
• 250 g maioneza
• 2-3 linguri de mustar
MOD DE PREPARARE
• Zarzavatul fiert, carnea, castravetii acri si ouale se taie cubulete. Mazarea se scurge si se amesteca cu restul. Putem pastra din fiecare ingredient cateva feliute sau boabe pentru ornat.
• Se adauga patrunjelul tocat, mustarul, se sareaza si se pipareaza dupa gust si se pune maioneza, din care pastram cateva linguri pentru imbracat salata. Amestecam bine salata, o gustam, mai condimentam daca e necesar. O aranjam pe un platou, o imbracam cu maioneza pastrata si o ornam dupa imaginatie, cu suvite de albus de ou, cu rozete de morcov, boabe de mazare si frunze de patrunjel, eventual cu suvite de gogosar murat.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu