duminică, 18 octombrie 2009

Cornulete cu dulceata

Retete prajituri

INGREDIENTE

• 1 ou
• 250 g de unsoare
• 150 g de zahar
• 2 linguri de otet
• 10 linguri de apa
• aroma
• faina
• un borcan de dulceata dupa preferinta
• zahar pudra

MOD DE PREPARARE

• Din aceste ingrediente se face un aluat mai tare, care se da la frigider cel putin o jumatate de ora, acoperit cu folie.
• Dupa aceea, se ia o bucata din aluat, se intinde pe planseta si se taie triunghiuri pe care se pune cate o lingurita de dulceata, se ruleaza si se apropie colturile.
• Se pun intr-o tava unsa si se coc, in cuptorul incins, la foc mai tare, pana se rumenesc.
• Fierbinti, se tavalesc prin zahar pudra.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania