Retete culinare
INGREDIENTE
• 1 catel de usturoi
• 250 g iaurt
• 1 lingura de bulion
• 2 linguri de untdelemn
• sare
• piper
• un varf de cutit de paprica dulce
• 1 legatura de menta
• 2 copane de pui
Pentru sos:
• 250 g iaurt
• 1 lingura de suc de lamaie
• 1/2 legatura de menta
MOD DE PREPARARE
• Se zdrobeste catelul de usturoi si se amesteca cu iaurtul, bulionul, untdelemnul, condimentele si jumatate din legatura de menta tocata.
• Se toarna peste copanele crude si se lasa sa se marineze o ora.
• Se scot bucatile de pui din marinata si se prajesc in cratita cu ulei, sare si putina apa, pana ce se rumenesc.
Pentru sos:
• Se amesteca iaurtul cu sucul de lamaie, sarea, piperul si restul de menta tocata.
• Se serveste alaturi de pui.
Timp de preparare: 35 de minute (fara timpul de marinat).
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu