duminică, 11 octombrie 2009

Turta cu cacao

Retete de prajituri

INGREDIENTE

• 6 oua
• 200 g zahar
• 200 g unt
• 50 g cacao
• 150 g faina
• 100 g nuci
• 30 ml rom
• o lingurita praf de copt
• un plic de zahar vanilat

MOD DE PREPARARE

• Se pregateste o tava mare de cca. 40 cm, unsa cu margarina solida tapetata cu faina.
• Albusurile se bat spuma se adauga zaharul tos, zaharul vanilat si romul se bate in continuare pina cind se intareste din nou. Se pun apoi galbenusurile si untul topit se amesteca prin rasturnare de 4-5 ori se adauga faina, cacaua, praful de copt.
• Se amesteca pina se incorporeaza toate ingredientele. Compozitia se desarta in tava si se niveleaza de-a lungul tavi.
• Tava se introduce in cuptor si se lasa 30 min., prajitura se lasa sa se raceasca dupa care se taie in diferite forme.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania