Retete culinare
INGREDIENTE
• 250 g de cartofi
• 2-3 rosii
• un castravete
• 200 g de resturi de friptura (salam sau cabanos)
• 2 oua fierte tari
• o legatura de ridichi
• o legatura de ceapa verde
• marar dupa gust
• 1-2 catei de usturoi
• ulei
• zeama de lamaie
• sare
• piper
• patrunjel verde tocat
MOD DE PREPARARE
• Cartofii se spala si se pun la fiert. Dupa ce au fiert, se curata de coaja si se taie cuburi. Punem pe ei sare, marar taiat marunt si usturoiul pisat.
• Castravetele se curata si se taie rondele, ceapa se taie ineluse, ridichile, rosiile si ouale se taie rondele, carnea se taie cubulete si se amesteca toate (si patrunjelul tocat) cu cartofii intr-o salatiera.
• Se adauga sosul, pregatit din ulei, zeama de lamaie si piper si mai amestecam usor.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu