Retete culinare
INGREDIENTE
• 750 g peste
• 200 g bulion de rosii
• 100 g ceapa
• 1 lingura unt
• sare
• piper
• zahar
MOD DE PREPARARE
• Se curata ceapa si se taie marunt. Apoi se prajeste in unt, se amesteca cu bulion de rosii, se adauga jumatate pahar de apa, sare, piper, jumatate lingurita de zahar si se lasa sa dea in clocot.
• Dupa aceea se scoate fileul de peste, se taie, se spala, se sterge cu un servet si se asaza intr-o cratita. Se toarna deasupra sosul de bulion preparat.
• Cratita cu peste se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, 20-30 minute.
• Cand se serveste la masa, se pune pestele pe un platou, se toarna peste el sosul de rosii si se presara patrunjel verde tocat marunt.
Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu