Reteta salata
INGREDIENTE
• 3 mere
• 3 teline potrivite fierte
• carnea de la un piept de pui fiert in supa
• 250 g. smantana
• boabe negre de strugure de la doi ciorchini
• 2 linguri maioneza
• sare
• piper
MOD DE PREPARARE
• Se toaca merele, decojite, telina fiarta si carnea de pui, in cubulete.
• Se amestesca impreuna cu smantana si maioneza.
• Se drege cu sare si piper. Se adauga boabele de struguri, amestecand cu grija.
• Se pastreaza in jur de 10-12 boabe frumoase pentru ornare.
Mod de servire: Salata se pune intr-un castron sau bol de sticla. Se asaza deasupra boabele de struguri, intr-un design preferat. Se serveste ca aperitiv sau felul intai.
Timp de preparare: 30 min.
Complexitate: redusa.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu