Reteta ardei
INGREDIENTE
• 1 kg ardei grasi
Pentru sosul alb: - trebuie link la sos !!!!!
• 75 g unt sau margarina
• 60 g faina
• 500 ml lapte
• zeama sau sare de lamaie
• marar sau patrunjel tocat
• 50-100 g branza telemea sau cascaval ras.
MOD DE PREPARARE
• Ardeii mai grasi si drepti se coc si apoi se curata. Dupa ce s-au curatat, se taie in felii late si se asaza in strat subtire in vasul uns cu unt.
• Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ardeii au absorbit sare suficienta, cand au fost presarati dupa ce s-au copt.
• Se acreste putin si se aromeaza cu marar sau patrunjel taiat marunt, apoi se desarta peste ardei, presarindu-se cu brinza rasa.
Mod de servire: Se infierbinta la cuptor cu 10 minute inainte de servire.
Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu