vineri, 7 mai 2010

Ardei copti cu sos alb

Reteta ardei

INGREDIENTE

• 1 kg ardei grasi
Pentru sosul alb: - trebuie link la sos !!!!!
• 75 g unt sau margarina
• 60 g faina
• 500 ml lapte
• zeama sau sare de lamaie
• marar sau patrunjel tocat
• 50-100 g branza telemea sau cascaval ras.

MOD DE PREPARARE

• Ardeii mai grasi si drepti se coc si apoi se curata. Dupa ce s-au curatat, se taie in felii late si se asaza in strat subtire in vasul uns cu unt.
• Se pregateste sosul alb. Sosul nu se sareaza deoarece ardeii au absorbit sare suficienta, cand au fost presarati dupa ce s-au copt.
• Se acreste putin si se aromeaza cu marar sau patrunjel taiat marunt, apoi se desarta peste ardei, presarindu-se cu brinza rasa.

Mod de servire:
Se infierbinta la cuptor cu 10 minute inainte de servire.


Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania