duminică, 22 ianuarie 2012

Scrumbie cu sos de sfecla

Reteta peste

INGREDIENTE

• 500g fasole verde,
• sare,
• piper,
• 8 fileuri de scrumbie a 50g,
• 2 cepe,
• 100g sfecla rosie (de la borcan sau fiarta si taiata cubulete),
• 1 lingura de ulei,
• 1 pahar de smantana groasa,
• 2-3 lingurite de hrean ras

MOD DE PREPARARE

• Se curata pastaile de fasole verde (preferati-o pe cea rotunda), se spala, se rup in doua.
• Se fierb in putina apa clocotita cu sare si piper, vreme de 7 minute. Se clatesc fileurile de scrumbie, se usuca. Se curata ceapa. Una se taie in ineluse si se aseaza pe pesti.
• Cealalta se toaca marunt. Si sfecla de la borcan (sau fiarta) si taiata in cubulete se zvanta.
• Se caleste ceapa in ulei incins. Se adauga sfecla si smantana, se lasa sa fiarba putin.
• Se adauga hreanul ras, sare si piper. Se toarna peste pastaile de fasole fierte si strecurate.

Indicatie: Se mananca langa fileurile (marinate sau in ulei) de scrumbie.

Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania