duminică, 3 iunie 2012

Cornulete

Reteta cornulete

INGREDIENTE

Pentru 8 portii:
• 350g faina
• 200g margarina
• 3 oua
• 40g nuci macinate
• 40 g zahar
• coaja rasa de la o lamaie

MOD DE PREPARARE

• Se freaca faina cu margarina, se adauga galbenusurile, coaja rasa de lamaie si se framanta un aluat elastic.Se intinde o foaie subtire, care se taie in patratele egale, cu latura de 5-6cm.
• Separat, se bat albusurile spuma si se amesteca cu nuca macinata si zahar.
• Din aceasta compozitie se pune cate putin pe fiecare patratel de aluat, apoi se ruleaza, incepand de la un colt si se formeaza cornulete.
• Se aseaza pe o tava presarata cu faina, se introduc la cuptor si se coc, la foc iute, 20-25 minute, fara sa se rumeneasca.

Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania