sâmbătă, 12 septembrie 2009

Baltimore Egg Nogg

Bauturi & Cocktail

INGREDIENTE

2 cl coniac
2 cl rom
2 cl Madeira (vin dulce de Madeira)
12 cl lapte
1 galbenus
3 cuburi de gheata
nucsoara rasa

MOD DE PREPARARE

Se agita intr-un shaker coniac, rom, Madeira si galbenus, cu gheata si se strecoara intr-un pahar inalt. Bautura se completeaza cu lapte si deasupra se presara putina nucsoara.

SUGESTIE

Egg Nogg se bea cald sau rece, in functie de anotimp. Contine intotdeauna lapte sau smantana. In cazul bauturilor reci se agita prima data galbenusul, zaharul si spirtoasele intr-un shaker, se strecoara totul intr-un pahar si acesta se umple cu lapte.

Serviti cu placere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania