sâmbătă, 12 septembrie 2009

Oua "a la gasconne"

Retete culinare

INGREDIENTE

• 8 oua
• 4 vinete
• 2 cesti sos de rosii picant
• 4 felii kaiser
• 4 linguri ulei
• sare
• piper
• patrunjel

MOD DE PREPARARE

• Vinetele se curata de coaja si se taie in forma de rondele. Se sareaza si se lasa sa se scurga. Dupa ce si-au lasat apa, se sterg cu un servetel si se prajesc in ulei. Costita se taie in bucatele si se prajeste separat. Ouale se vor face jumari.
• Pe un platou incalzit, se aranjeaza feliile de vinete, jumarile si costita. Se toarna sosul de rosii si se presara patrunjel tocat.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania