sâmbătă, 31 octombrie 2009

Chec cu ciocolata

Retete prajituri

INGREDIENTE

• oua (8)
• zahar pudra (250 g)
• faina (4 linguri pline)
• nuci (120 g, taiate cu cutitul)
• ciocolata topita pe aburi(60 g)
• zahar vanilat (1 pachet)

MOD DE PREPARARE

• Se freaca zaharul si ciocolata calduta pina cand se ingroasa compozitia.
• Se adauga faina, vanilia, nucile si se amesteca usor. La sfarsit se adauga albusurile batute spuma.
• Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace in cuptor, la foc potrivit, 30-35 de minute. Se scot si se pudreaza cu zahar.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania