sâmbătă, 31 octombrie 2009

Cartofi noi in coaja copti la microgal

Retete culinare

INGREDIENTE

• 1/2kg cartofi noi(sau in lipsa acestora,cartofi mici obisnuiti)
• 1/2lingurita unt
• putin mujdei de usturoi
• citeva fire de marar
• sare

MOD DE PREPARARE

• Cartofii se spala sise aseaza intr-un vas de microgal, se scurge de apa, acoperim cu capacul potrivit si introducem vasul in microgal.
• Coacem cartofii la temperatura cea mai mare timp de 9-11 minute. Dupa coacere se mai lasa vasul in microgal vreo 6-7 minute dupa care se scoate vasul cu atentie, fiind fierbinte. Se inlatura capacul cu atentie la iesirea aburilor.
• Se adauga untul amestecind usor cartofii seadauga mujdeiul si se sareaza continuind amestecarea.

Mod de servire: Se serveste cald pe un platou si se presara cartofii cu marar proaspat tocat.Se consuma ca atare sau ca garnitura la peste sau carne.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania