Retete culinare
INGREDIENTE
• 1 crap
• 2 linguri cu virf de unt
• 3-4 rosii
• 3 ardei grasi
• o lamiie
• 6-7 linguri de ulei
• 2-3 catei de usturoi
• 2 cepe
• patrunjel
• sare
• piper
• cimbru
• 1 pahar mic cu vin
MOD DE PREPARARE
• Curatati si spalati pestele, taiati-l in bucati potrivite, asezati-le intr-o tava emailata, presarati-le cu sare, cimbru, piper, apoi asterneti ceapa taiata felii subtiri, combinata cu felii de rosii si de ardei.
• Adaugati usturoiul (mujdei), patrunjelul tocat si felii de lamiie fara coaja. Deasupra turnati uleiul si vinul.
• Dati vasul la cuptor cu foc potrivit pentru 40-50 de minute. Daca puneti pestele intreg, puneti-i in interior piper, cimbru si mujdei de usturoi.
Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu