Retete culinare
INGREDIENTE
• orez fiert (4 cesti)
• untura (4 linguri)
• cirnaciori (6)
• sunca (200 g)
• oua (2)
• ceapa (1)
• ton (100 g)
• ciuperci
• ceapa verde
MOD DE PREPARARE
• Se fierbe orezul in apa sarata, cu citeva ore inainte de pregatirea mincarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece.
• Cirnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in untura. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in citeva clocote.
• Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fisii marunte si ouale batute ca pentru omleta.
• Se amesteca incet, lasind cratita pe foc foarte putin timp, pina ce compozitia devine omogena.
Mod de servire: Se serveste cu ceapa verde.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu