sâmbătă, 17 octombrie 2009

Rulada cu varza rosie

Retete culinare

INGREDIENTE

• varza rosie (1)
• sare
• otet
• oua (3)
• piper
• mustar

MOD DE PREPARARE

• Se curata varza si se stropeste fiecare frunza cu apa sarata, in care s-a diluat putin otet.
• Se da prin masina de tocat salamul, apoi se amesteca tocatura cu oul, piine muiata in apa si bine stoarsa, sarea, piperul si mustarul.
• Se pune putina umplutura pe fiecare foaie de varza, se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Intr-o cratita in care s-a topit margarina se pun sa se prajeasca usor bucatelele de slanina.
• Ruladele se aseaza intr-o cratita, se adauga putina sare calda si se lasa sa fiarba inabusit.

Mod de servire: Cand se servesc, se toarna peste ele bucatele de slanina prajita

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania