sâmbătă, 17 octombrie 2009

Rulada din carne

Retete culinare

INGREDIENTE

• bucati mici de friptura
• 2 cartofi cruzi
• o felie de piine
• lapte
• ceapa
• 2 oua
• sare
• piper
• patrunjel verde
• sos condimentat

MOD DE PREPARARE

• Dati prin masina de tocat bucati mici de friptura ramase, 2 cartofi cruzi, o felie de piine muiata in lapte si bine stoarsa, o ceapa mijlocie.
• In compozitie adaugati 1-2 oua crude, sare, piper si patrunjel verde tocat. Ungeti o forma de chec, puneti pasta obtinuta si dati-o la cuptorul cu foc mic. Stropiti preparatul cu o ceasca de sos condimentat si cind acesta se aureste (prinde coaja) inchideti focul.
• Dupa citeva ore, taiati aceasta delicioasa rulada de carne in felii subtiri.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania