sâmbătă, 17 octombrie 2009

Cascaval pane

Retete culinare

INGREDIENTE

• 100-150 g caşcaval
• unt sau untdelemn
• lapte
• făină

MOD DE PREPARARE

• Caşcavalul se taie în felii de 1 cm grosime, în bucăţi potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apă şi apoi prin făină, ou (bine bătut cu furculiţa, pînă cînd se face puţină spumă) şi la urmă prin pesmet. Se pregătesc toate feliile.
• O tigaie goală (potrivită după cantitatea caşcavalului) se înfierbîntă 3-4 minute la foc mic (nu direct pe flacără).
• Se pune untdelemn cît să o acopere în strat subţire (2-3 mm) şi imediat se aşează feliile de caşcaval, care se prăjesc pe ambele părţi pînă ce se rumenesc şi caşcavalul se înmoaie. Se servesc imediat, altfel se vor întări.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania