vineri, 6 noiembrie 2009

Ciorba taraneasca de legume

Retete culinare

INGREDIENTE

• 2 l apa
• 1 litru zer (sau 500 g. iaurt diluat cu apa)
• o mana de mazare
• o mana de fasole verde
• 2 cartofi
• o ceapa
• 1 morcov
• 2-3 rosii
• o legatura marar
• o legatura patrunjel
• sare

MOD DE PREPARARE

• Se curata zarzavatul si ceapa, se taie marunt si se pun la fiert in apa rece, impreuna cu mazarea.
• Cand incepe fierberea, se adauga fasolea. Dupa cateva minute, rosiile date prin razatoare se adauga impreuna cu cartofii.
• Inainte de a fi complet fierte, se sareaza dupa gust, se toarna zerul si se adauga verdeata.

Timp de preparare: 1,5 ore.

Complexitate: redusa.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania