vineri, 6 noiembrie 2009

Ciuperci cu marar

Retete culinare

INGREDIENTE

• 1/2 kg ciuperci
• 100 ml untdelemn
• o lingurita cu varf marar taiat marunt
• o ceapa
• 1/4 suc de rosii
• piper
• sare

MOD DE PREPARARE

• Ceapa taiata marunt se caleste in tot untdelemnul, 4-5 minute, cu o jumatate lingurita cu sare, la foc mic, pina cand scade apa ce o lasa si devine lucioasa, se adauga apoi ciupercile, sucul de rosii si un varf de cutit piper, lasandu-le sa fiarba la foc mic, acoperite, 30-40 minute si adaugind putina apa pina ce se moaie.
• Cand ciupercile sunt fierte, sosul scazut numai cat sa le cuprinda si untdelemnul la suprafata, se adauga mararul si se sareaza dupa gust si, facultativ, se pun cateva picaturi de zeama lamaie.

Mod de servire: Se servesc reci, ca fel intai.


Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania