duminică, 1 noiembrie 2009

Sos de carne tocata

Reteta sos

INGREDIENTE

• 4 linguri ulei (de masline)
• 2 catei de usturoi taiati marunt
• 250 g carne tocata mixta
• 1 ceapa taiata in cuburi
• 1 morcov taiat in cuburi
• 1 ceapa (praz) taiata in rondele
• 1 lingura verdeturi taiate marunt
• 2 linguri pasta de tomate
• 1 cutie de conserva de rosii decojite (315 ml)
• sare
• piper macinat proaspat
• 1 praf de zahar
• 1 lingurita busuioc
• 1 lingurita oregano
• 1 lingurita amidon (faina)
• 1 lingura melisa taiata marunt


MOD DE PREPARARE

• Se incinge uleiul, se prajesc bine usturoiul si carnea tocata. Se adauga legumele si se prajesc impreuna cu usturoiul si cu carnea.
• Se toarna pasta de tomate si rosiile in compozitie. Se fierbe 15-20 de minute.
• Se adauga condimentele, se amesteca amidonul (faina) cu putina apa si se adauga la sos.

Timp de preparare: cca 3/4 ora.
Cca 340 kcal/portie.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania