duminică, 1 noiembrie 2009

Spanac la cuptor (varianta 2)

Retete culinare

INGREDIENTE

• 1 kg de spanac
2 linguri de unt netopit
1 ½ lingura de faina
un pahar mare cu lapte
150 g de cascaval

MOD DE PREPARARE

• Curatati spanacul, spalati-l foarte bine si fierbeti-l in apa putina cu o lingurita de sare.
• Cand este gata, scurgeti-l bine de apa si tocati-l. Separat pregatiti din unt, faina si lapte un sos alb, care trebuie clocotit 5-7 minute, amestecindu-l continuu.
• Puneti in sos spanacul, omogenizati bine si deasupra presarati cascavalul ras. Dati vasul la cuptor pentru 20 de minute.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania