duminică, 1 noiembrie 2009

Spanac la cuptor (varianta 1)

Retete culinare

INGREDIENTE

• 1 kg de spanac
• 50 g de unt
• 200 ml de smintina
• 50 g de pesmet
• ulei
• sare
• 3-4 catei de usturoi

MOD DE PREPARARE

• Spalati foarte bine spanacul, puneti-l la fiert in apa clocotita, lasati sa fiarba 20 de minute, dupa care il rasturnati in strecuratoare.
• Intr-o cratita, puneti unt sau ulei la foc mic. Adaugati usturoiul, lasati 1 minut, luati vasul la o parte, puneti spanacul si amestecati totul bine.
• Deasupra turnati smintina, apoi pesmetul, rumenit 1 minut in putin ulei. Dati cratita la cuptorul incalzit in prealabil si lasati 10-15 minute cu foc potrivit.

Mod de servire: Serviti spanacul drept garnitura la ochiuri, chiftele, fripturi.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania