Retete culinare
INGREDIENTE
• 1 kg de spanac
• 50 g de unt
• 200 ml de smintina
• 50 g de pesmet
• ulei
• sare
• 3-4 catei de usturoi
MOD DE PREPARARE
• Spalati foarte bine spanacul, puneti-l la fiert in apa clocotita, lasati sa fiarba 20 de minute, dupa care il rasturnati in strecuratoare.
• Intr-o cratita, puneti unt sau ulei la foc mic. Adaugati usturoiul, lasati 1 minut, luati vasul la o parte, puneti spanacul si amestecati totul bine.
• Deasupra turnati smintina, apoi pesmetul, rumenit 1 minut in putin ulei. Dati cratita la cuptorul incalzit in prealabil si lasati 10-15 minute cu foc potrivit.
Mod de servire: Serviti spanacul drept garnitura la ochiuri, chiftele, fripturi.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu