INGREDIENTE

• 1 felie paine alba
• jumatate pahar de ulei
• 2 oua
• patrunjel verde
• 1 morcov
• o ceapa
• 4 cartofi de marime potrivita
• 2 litri apa
MOD DE PREPARARE

• Umplutura se freaca cu ulei, se adauga 2 oua, patrunjel verde tocat marunt, piper si sare. Pielea se stoarce bine, apoi se umple cu umplutura si se da forma de stiuca.
• Se coase si se pune la fiert in apa putin sarata, impreuna cu zarzavat, cartofi si oasele de peste.
• Cand pestele este gata, se pune pe platou, se toarna pe deasupra zeama strecurata si se garniseste cu cartofi si morcovi fierti in zeama.
Mod de servire: Se serveste rece cu lamaie sau calda cu unt proaspat sau cu sos de rosii.
Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu