vineri, 6 noiembrie 2009

Varza umpluta

Retete culinare

INGREDIENTE

• 3 verze mijlocii
• 300 g supa de zarzavat sau de pasare
• 150 g de orez
• 200 g de ciuperci
• 2 cepe
• o ceasca de ulei
• 1 ou
• 2 felii de paine
• patrunjel
• verde

MOD DE PREPARARE

• Inlaturati foile mari ale verzelor, spalati-le bine si puneti-le intr-un vas cu apa putin sarata, ce clocoteste. Lasati varza sa fiarba 3-4 minute, apoi scoateti-o pe o sita.
• Intre timp, prajiti in ulei fierbinte ceapa si coditele ciupercilor. Lasati-le sa fiarba pana scade apa lasata de ciuperci.
• In alt vas, caliti orezul, puneti apa si lasati-l sa fiarba incet. Combinati orezul cu ciupercile si ceapa calite, puneti in compozitie paine muiata si stoarsa si oul.
• Omogenizati si umpleti verzele, desfacandu-le si adunindu-le frunzele. Legati-le strins si puneti-le sa fiarba cu supa. Cand sunt gata, indepartati ata.

Mod de servire: Serviti varza cu smantana.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania