Retete culinare
INGREDIENTE
• 3 verze mijlocii
• 300 g supa de zarzavat sau de pasare
• 150 g de orez
• 200 g de ciuperci
• 2 cepe
• o ceasca de ulei
• 1 ou
• 2 felii de paine
• patrunjel
• verde
MOD DE PREPARARE
• Inlaturati foile mari ale verzelor, spalati-le bine si puneti-le intr-un vas cu apa putin sarata, ce clocoteste. Lasati varza sa fiarba 3-4 minute, apoi scoateti-o pe o sita.
• Intre timp, prajiti in ulei fierbinte ceapa si coditele ciupercilor. Lasati-le sa fiarba pana scade apa lasata de ciuperci.
• In alt vas, caliti orezul, puneti apa si lasati-l sa fiarba incet. Combinati orezul cu ciupercile si ceapa calite, puneti in compozitie paine muiata si stoarsa si oul.
• Omogenizati si umpleti verzele, desfacandu-le si adunindu-le frunzele. Legati-le strins si puneti-le sa fiarba cu supa. Cand sunt gata, indepartati ata.
Mod de servire: Serviti varza cu smantana.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu