vineri, 6 noiembrie 2009

Supa de cartofi

Retete culinare

INGREDIENTE

• 1 kg de cartofi
• 200 g de ceapa
• 100 g de morcovi
• 50 ml de ulei
• 1 g de piper
• 1 foaie de dafin
• o legatura de patrunjel verde
• sare

MOD DE PREPARARE

• Se curata ceapa, morcovii si cartofii.
• Ceapa si morcovii se taie marunt si se inabusa cu ulei intr-o oala pana se inmoaie, dupa care se adauga cartofii taiati cubulete, apa cata trebuie si sare.
• Supa este gata cand cartofii sunt fierti.

Mod de servire: Se serveste cu patrunjel verde tocat marunt si piper pisat presarate deasupra. Poate fi servita simpla sau cu smantana.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania