luni, 21 decembrie 2009

Spaghete cu sos de rosii si ciuperci

Reteta spaghete

INGREDIENTE

• 250 g ciuperci mici champignons
• 1 ceapa
• 3 linguri unt
• 5-6 frunze de patrunjel (taiate marunt)
• 500 g rosii taiate bucati (din conserva)
• sare
• piper negru macinat
• putin zahar
• 400 g spaghetti
• 3 linguri parmezan proaspat ras

MOD DE PREPARARE

• Ciupercile se taie in fasii inguste. Ceapa se curata si se taie in cuburi. Ceapa, ciupercile si patrunjelul se calesc in 1,5 linguri de unt aproximativ 5 minute.
• Se adauga rosiile, se condimenteaza totul cu sare, piper si zahar. Sosul se lasa un sfert de ora sa fiarba sub capac.
• In acest timp se fierb spaghetti 10-12 minute, apoi se lasa sa se scurga, se amesteca cu restul de unt si in final cu sos. Inainte de servire se presara cu parmezan.

Mod de servire: Se consuma cu salata mixta.

Timp de preparare: cca o jumatate de ora.
Cca 270 kcal/portii.


Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania