Reteta salata
INGREDIENTE
• 1 piept de pasare (200-300 g)
• 6-7 cartofi mijlocii
• 2 mere mari
• o telina potrivita
• 3 linguri cu varf de maioneza
• o lingura de mustar
• 3 linguri de coniac
• 3 oua fierte tari
• un pahar de aspic
• sare
MOD DE PREPARARE
• Taiati, ca fideaua, urmatoarele ingrediente: cartofii fierti si curatati, merele si telina crude, apoi carnea de pasare fiarta.
• Jumatate din cantitatea de carne puneti-o in amestec. Adaugati peste cartofi merele, carnea si maioneza, apoi mustar, coniac, piper si sare dupa gust.
• Combinati usor compozitia si asezati-o cu grija pe platou. Deasupra presarati restul de carne.
• De jur-imprejur, decorati salata cu rondele de ou fiert si acoperiti-le cu un strat subtire de aspic.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu