miercuri, 6 ianuarie 2010

Varza ca la Cluj

Reteta de varza

INGREDIENTE

• 600 g carne de porc
• 2 linguri untura
• o ceapa
• 150 g orez
• o ceasca mare de smantana
• 1 kg varza murata
• sare

MOD DE PREPARARE

• Carnea, impreuna cu ceapa taiata marunt, se inabuse intr-o lingura de untura pana se inmoaie.
• Varza se caleste in restul de untura, adaugand cate putina apa. Orezul se fierbe complet in apa cu putina sare.
• Intr-un castron rezistent la foc, uns foarte bine cu untura si cu smantana, se aseaza un rand de varza, altul de carne (care a fost amestecata cu orez si smanatana), continuand astfel pana cand se termina cu varza.
• Se tine la cuptor 10-15 minute.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania