miercuri, 10 februarie 2010

Budinca cu branza de vaci si fructe

Reteta budinca

INGREDIENTE

Pentru 4 persoane:
• 600 g mure (proaspete sau congelate)
• 4 banane
• 6 portocale
• 6 linguri de zahar
• 6 oua
• 500 g branza de vaci
• coaja rasa de la doua lamai
• 2 pachetele de zahar vanilat
• un varf de cutit de sare
• 2 linguri de gris
• 2 lingurite de zahar pudra
• grasime pentru forma

MOD DE PREPARARE

• Se unge un vas rezistent la foc cu unt, apoi se pun murele, bananele cojite si taiate bucati, portocalele curatate de coaja si de pielita alba si taiate felii (intai se desfac in doua, apoi jumatatile se taie in 6-7 bucati), o lingura de zahar.
• Se sparg ouale si se despart galbenusurile de albusuri. Se amesteca galbenusurile, branza, coaja rasa de lamaie, zaharul ramas, zaharul vanilat, sarea si grisul.
• Albusurile se bat spuma si se incorporeaza in compozitie. Se intinde crema de branza peste fructele din vas. Se baga la cuptor si se coace 20 de minute.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania