duminică, 28 martie 2010

Dovlecei pane

Reteta dovlecei

INGREDIENTE

• 1kg dovlecei (mai tineri)
• usturoi
• 2 oua
• patrunjel si condimente

MOD DE PREPARARE

• Dovleceii se curata de coaja, se spala dupa care se taie rondele de cca.1/2cm.
• Se presara un praf de sare peste ei si se lasa 10 min.
• Intre timp se prepara compozitia prin care se vor da dovleceii inainte de a fi prajiti: se bat ouale cu putina faina si condimente.
• Se rumenesc dovleceii si se aseaza intr-un vas peste care se toarna mujdeiul de usturoi si verdeata.

Mod de servire: Se servesc calzi sau reci.

Timp de preparare: 45 minute.
Complexitate: redusa.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania