duminică, 4 iulie 2010

Rafaello

Reteta prajitura

INGREDIENTE

• 1 pachet unt
• 300 g zahar pudra(sau: 200 g zahar pudra si 100 g nuca de Rafaellococos)
• arome (vanilie, migdale)
• alune sau nuca prajita
• 400 g lapte praf
• 100 g nuca de cocos pentru exterior

MOD DE PREPARARE

• Se amesteca ingredientele: untul la temperatura camerei, zaharul (nuca de cocos), aRafaelloromele si apoi se inglobeaza si laptele praf treptat, pana se obtine un aluat mai moale.
• In functie de tipul de lapte praf, poate intra o cantitate cuprinsa intre 350-500 g.
• Compozitia trebuie sa fie maleabila, daca devine sfarmicios si nu se mai pot modela bilutele adaugati foarte putin lapte sau apa.
• Se fac repede bilute (cu o aluna in mijloc) si se dau prin nuca de cocos.

Indicatie: Se pot servi imediat, dar daca vi se par prea dulci, lasati-le pana a doua zi in frigider. Vor deveni delicioase.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania