sâmbătă, 1 octombrie 2011

Piept de pui cu cartofi la cuptor

Retete gustoase

INGREDIENTE

• 500g varza alba
• 2 ardei grasi
• 1 ceapa
• 2 linguri otet
• sare
• piper
• 9 linguri ulei
• 750g cartofi fierti in coaja si decojiti
• 1 lingura chimen
• 600g file de piept de pui
• jumatate legatura patrunjel
• 1 catel usturoi
• 4 oua
• boia

MOD DE PREPARARE

• Se curata si se spala si se toaca varza si ceapa. Ardeii grasi se curata si se taie fasii.
• Toate se amesteca intr-un castron de salata. Pentru dressing se amesteca otetul cu sare, piper si 5 linguri de ulei. Se toarna peste salata.
• Cartofii se taie sferturi si se aseaza pe o tava unsa. Se adauga 2 linguri de ulei, sare, piper si chimen; se coace 20 de minute.
• Se spala si se sterge carnea de pui. Se spala patrunjelul, se scutura si se toaca.
• Se adauga usturoiul pisat. Feliile de piept se scutura si se tavalesc prin acest amestec si se prajesc in 2 linguri de ulei circa 5 minute pe fiecare parte pana se rumenesc.
• Se servesc cu garnitura de cartofi si salata verde.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania