duminică, 10 iulie 2011

Tocanita a la Zurich

Reteta tocanita

INGREDIENTE
Pentru 4 portii:
• 500g carne slaba de vitel
• faina
• o ceapa
• 50g unt sau margarina
• 200ml vin alb
• jumatate lingura supa de carne
• sare
• piper

MOD DE PREPARARE

• Se spala carnea, se sterge si se taie fasii. Se aseaza putina faina pe o farfurie si se tavalesc inauntru fasiile de carne.
• Se curata ceapa si se toaca marunt. Se topeste intr-o tigaie untul sau margarina si se caleste capa, pana ce devine translucida. Se adauga bucatelele de carne si se prajesc la foc iute, amestecand.
• Cand carnea a prins putina culoare, se scoate din tigaie si se tine la cald.
• Se toarna apoi vin alb in tigaie si se lasa sa fiarba putin. Se amesteca inauntru si supa de carne. Carnea prajita se condimenteaza cu sare si piper si se incalzeste putin impreuna cu sosul.
• Preparatul se serveste imediat, cu garnitura de cartofi prajiti.


Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Buna
    Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru ca as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice).
    Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este negativ sau pozitiv. Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
    Va doresc o zi buna si tot ce va doriti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos pentru raspuns. V-am adaugat si eu cu titlul dorit (Retete gustoase)
    O zi buna va doresc si o toamna frumoasa

    RăspundețiȘtergere

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania