duminică, 9 octombrie 2011

Sos de smantana cu mazare

Reteta sos

INGREDIENTE

• 1 ceapa
• 100g morcovi
• 1 lingură unt
• 100g mazare congelata
• 200ml smantana
• sare
• piper
• 50g parmezan ras
• patrunjel

MOD DE PREPARARE

• Curatati si tocati ceapa. Spalati si curatati morcovii, apoi taiati-i fasii subtiri si lungi.
• Prajiti ceapa in unt, adaugati morcovii si mazarea, apoi caliti totul circa 2 minute.
• Stingeti cu smantana, apoi lasati totul sa fiarba circa 5 minute.
• Condimentati dupt gust cu sare si piper, apoi amestecati sosul cu parmezanul si patrunjelul.

Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania