duminică, 1 ianuarie 2012

Friptura de porc cu ardei

Reteta friptura

INGREDIENTE

• 1 ceapa
• 2 ardei
• 8 cotlete de porc
• 2 linguri ulei
• sare
• piper
• 50g masline negre curatate de samburi si taiate in felii
• 1 legatura cimbru

MOD DE PREPARARE

• Se curata ceapa si se toaca marunt. Se injumatatesc ardeii, se curata de seminte, se spala si se taie in sferturi mici.
• Se clatesc cotletele, se usuca. Se prajesc in ulei, pe fiecare parte cate 1 minut. Se sareaza, se pipereaza, si se pun la cald.
• Se caleste ceapa si ardeii in ulei incins circa 3 minute. Se adauga o cescuta de apa si se lasa sa dea in clocot. Se adauga maslinele taiate si cimbru.
• Se sareaza, se pipereaza, iar cand este gata, se toarna sosul peste fripturi.

Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania