Reteta friptura
INGREDIENTE
• 1 ceapa
• 2 ardei
• 8 cotlete de porc
• 2 linguri ulei
• sare
• piper
• 50g masline negre curatate de samburi si taiate in felii
• 1 legatura cimbru
MOD DE PREPARARE
• Se curata ceapa si se toaca marunt. Se injumatatesc ardeii, se curata de seminte, se spala si se taie in sferturi mici.
• Se clatesc cotletele, se usuca. Se prajesc in ulei, pe fiecare parte cate 1 minut. Se sareaza, se pipereaza, si se pun la cald.
• Se caleste ceapa si ardeii in ulei incins circa 3 minute. Se adauga o cescuta de apa si se lasa sa dea in clocot. Se adauga maslinele taiate si cimbru.
• Se sareaza, se pipereaza, iar cand este gata, se toarna sosul peste fripturi.
Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu