sâmbătă, 19 mai 2012

Jack Daniel’s Spare Ribs

Reteta carne porc

INGREDIENTE
Pentru 4 persoane:
• piept de porc cu 8 coaste (bucata intreaga)
• 100ml ulei de masline
• 100ml sos de soia
• 200g miere
• 75ml whisky Jack Daniel’s
• sare

MOD DE PREPARARE
• Se aseaza in tava pieptul de porc cu ulei de masline si apa pana se acopera carnea. Se baga la cuptor pentru 30 de minute, apoi se scoate si se scurge zeama.
• Se prepara un amestec din whisky, sosul de soia, mierea si 2 cesti cu apa si se toarna peste pieptul de porc, apoi se baga din nou la cuptor.
• Se tine la cuptor pana cand sosul se caramelizeaza putin. Se scoate tava si se scurge de sos (sosul se pastreaza).
• Se pune tava cu costite in cuptor la gril si se lasa 3 minute pe o parte si 3 minute pe cealalta parte.
• Se scoate din cuptor, se aseaza pe un platou cu salata verde, apoi cu o pensula se unge, pieptul de porc, cu sosul pastrat.
• Se serveste cu sosul de friptura Jack Daniel’s.


Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania