Reteta ciocolata
INGREDIENTE
Pentru 20 portii:
• 200ml apa
• 500ml lapte praf
• 1kg zahar
• 200g margarina
• 2 lingurite zeama de lamaie
• 100g cacao
• 300g nuci sau alune
MOD DE PREPARARE
• Pune apa si zaharul la fiert pana obtii un sirop mai gros. Adauga zeama de lamaie in sirop si apoi ia-l de pe foc.
• Cerne impreuna cu laptele praf si cacaoa in castronul cu siropul.
• Amesteca-le bine si adauga margarina si nucile sau alunele pe care le-ai tinut in prealabil in cuptorul incins 10 minute.
• Intinde compozitia intr-o tava tapetata cu faina, las-o la racit si tai-o in forme diferite.
Indicatie: Ciocolata se pastreaza in cutii sau pungi de hartie.
Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!
Cred ca este tare buna si mi se pare usor de preparat
RăspundețiȘtergereNu ai mai postat nimic de ceva timp pe blogul tau, astept sa revii cu noutati
RăspundețiȘtergere