duminică, 3 iunie 2012

Sos Mascarpone

Reteta sos

INGREDIENTE

• 250g Mascarpone
• 3 linguri smantana
• sare
• piper
• 1 lingurita suc de lamaie
• 250g crevete (proaspete sau congelate)
• 1 galbenus
• 4 lingurite piper roz

MOD DE PREPARARE

• Mascarpone se omogenizeaza intr-o craticioara cu smantana si se condimenteaza cu sare, piper si suc de lamaie.
• Se adauga crevetele si se incalzesc impreuna.
• Craticioara se ia de pe foc si galbenusul se amesteca in sos. Se aseaza cu taitei lati, se garniseste cu piper rosu si se serveste.

Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania