vineri, 11 septembrie 2009

Aluat frantuzesc

Reteta aluat

INGREDIENTE

• 400 g faina
• 1 lingurita praf de copt
• 1 lingurita sare
• 150 g unt sau margarina
• 2 oua

MOD DE PREPARARE

• Din ingrediente se framanta un aluat compact. Se infasoara intr-o carpa umeda si se pune la rece in frigider timp de o ora.
• Se intinde in forma de placinta sau de marimea unei tavi. Se incalzeste cuptorul la 220C.
• Se unge o tava, se pune aluatul, se impunge cu furculita in mai multe locuri si se acopera dupa gust.
• Se lasa la cuptor 20-25 minute.

Timp de preparare: cca 1/4 ora.
Durata dospirii: 1 ora.
Cca 720 kcal/portie.


Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania