sâmbătă, 17 octombrie 2009

Aluat de pizza

Reteta aluat

INGREDIENTE

• 225 g faina
• sare
• 1 pachetel de drojdie
• 2 linguri de ulei
• sos de rosii

MOD DE PREPARARE

• Se amesteca ingredientele si se adauga apa fierbinte cit sa se formeze un aluat moale, dar nu lipicios. Se framinta pe o suprafata tapetata cu faina, pina ce devine pufos si neted.
• Se intinde un blat de 25 cm. si se asaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
• Se adauga sosul de rosii si umplutura(ciuperci,sunca,masline,etc.) Atentie! nu se incarca aluatul cu un strat prea gros; acesta va tine aburul in blat, impiedicind coacerea. Se tine la cuptor 15 min., pina cind marginile devin aurii.
• Se scoate pizza, se adauga cascavalul si se introduce la cuptor, pina incepe sa se topesca.

Timp de preparare: 1h

Reteta Gospodinei va ureaza POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania