sâmbătă, 31 octombrie 2009

Aperitiv delicios

Retete culinare

INGREDIENTE

• 6 chifle
• 600 g muschi de porc
• 1 varza mica
• 2 cepe
• 3 linguri de maioneza
• 3 linguri de ketch-up
• ulei
• usturoi
• unt

MOD DE PREPARARE

• Carnea se taie in cuburi mai groase. Ceapa se curata si se toaca, apoi se pune in tigaie si se caleste impreuna cu carnea.
• Se pun 2 linguri de ulei, usturoi dupa gust. Varza se toaca fin si se fierbe 6-7 minute in apa clocotita si putin sarata. Dupa care se scurge si se tine sub jet de apa rece. Maioneza se amesteca cu ulei, cu condimente si apoi cu varza.
• In putin unt, se prajesc jumatati de chifle, pe care se aseaza salata de varza, carnea, din nou varza si se acopera cu cealalta jumatate de chifla.
• Drept ornament se folosesc: verdeturi, felii de rosii sau de morcovi

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Primeste noile retete direct pe mail

Daca vrei sa primesti pe mail cele mai noi retete, introdu adresa ta de e-mail:

SEO Romania